Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Την πρώτη θέση κακέκτησε η Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών στον όμιλο της Εύβοιας για το ομαδικό πρωτάθλημα της Τ.Ε.Σ.Σ.Α.Σ !!!

    Με 2 νίκες έναντι του συλλόγου Α.Ε.Κ. Άβαξ και Πεσσοί με 8.5-1.5 και του Ν.Ο. Καρύστου, χωρίς αγώνα, καθώς δεν μπόρεσε να προσέλθει η αντίπαλος ομάδα, αλλά και μία ισοπαλία, 5-5, με την πολύ ισχύρη ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδος, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας για τον όμιλο της Εύβοιας καταλαμβάνοντας την 1η θέση σε ισοβαθμία με την Σ.Α. Χαλκίδος λόγω μεγαλύτερης συγκομοιδής πόντων. 

    Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Σκακιστικό Όμιλο Λιβαδειάς ''Ο Λέβαδος'' και τον Σκακιστικό Όμιλο Θήβας. 

    Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία με την Σ.Α. Χαλκίδος σε ένα αρκετά ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι μέχρι το τέλους του, όπου θα μπορούσαμε να έιχαμε πάρει και κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. 

   Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν κατά σειρά οι εξής : Μπαλόκας Δημήτριος, Βασιλείου Ιωάννης, Γιαννούτσος Παναγιώτης, Ανέστης Ιωάννης, Μακρυγιάννη Σταματία, Μακρυγιάννη Ελένη-Ιοκάστη, Μπέλλου Ναζαρέτα, Λουκόπουλος Αθανάσιος-Παναγιώτης, Μπερμπάτης Αντώνιος και Δουλγεράκης Αναστάσιος. 

    Τις νίκες για την ομάδα μας έδωσαν οι: Μπαλόκας Δημήτριος, Μπέλλου Ναζαρέτα, Λουκόπουλος Αθανάσιος-Παναγιώτης και Μπερμπάτης Αντώνιος, ενώ ισοπαλία σημείωσαν οι Γιαννούτσος Παναγιώτης και Ανέστης Ιωάννης. Αρχηγός για την ομάδα μας ήταν ο προπονητής μας, Μπαλόκας Δημήτριος. 

    Ευχαριστόυμε την Σ.Α. Χαλκίδος και τον κύριο Γεώργιο Τσουνή για την άψογη φιλοξενία, όπως και για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου του!

Μπαλόκας Δημήτριος και Βασιλείου Ιωάννης
Γιαννούτσος Παναγιώτης και Ανέστης Ιωάννης




Μακρυγιάννη Ελένη(αριστερά) και Σταματία(δεξιά)
Δουλγεράκης Αναστάσιος, Μπερμπάτης Αντώνιος
και Λουκόπουλος Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: